Film

No hero at all

Egyáltalán nem hős - 77'

Szinopszis

Mishkának ezer arca van: piti bűnöző és ígéretes síző, aki a legnagyobb teljességgel élvezi az életet. Szabadidejében biliárdozni, úszni és pecázni jár, a nagymamájával közös háztartást teljesen egyedül vezeti. Teszi mindezt úgy, hogy végtagok nélkül született és nagyon nehéz körülmények között él. Anyja börtönben.
Vajon képes-e Mishka az összes, rá nehezedő elvárásnak megfelelni? Matekérettségi, pénzkereset, barátnő és élete utolsó lehetősége arra, hogy a paralimpiai csapatba bekerüljön. A nyomás hatalmas.

A film nagykövete

Lévay Petra

Díjak

61st Krakow Film Festival 2021, Poland (Special mention)

Rendező bio

Rendező:

Michał Kawecki

Michal Kawecki több reklámfilm és videoklip rendezője és operatőre. Roma és zsidó felmenőktől származik, Łódź-ban született, és több évet élt Varsóban és Krakkóban. A Krakkói Képzőművészeti Akadémián szerzett diplomát, majd Katowicében az Uniwersytet Śląskin végzett operatőrként. Első rendezésén, a No Hero At All-on több évig dolgozott. Ezt követően készítette el második személyes projektjét, a saját családjának ajánlott The Limit-et. Jelenleg két dokumentumfilmet forgat. A Lost Children azoknak a lengyel gyerekeknek a sorsáról szól, akiket a II. Világháború idején elszakítottak a szüleiktől, és titokban Németországba szállítottak. A Natural Born Winners a végtaghiányos csapatsportolókat, és az ő 2021-es Európa Bajnokságra készülés során a pályán és az azon kívül vívott küzdelmeiket mutatja be.

Director
Back to top