Barion Pixel

Gázai konfliktus

Gázai konfliktus

Legújabb adásunk már elérhető YouTube, Spotify, Apple, Google és RSS podcast csatornáinkon

"Az elmúlt évtizedek konfliktusai közül talán az Izraeli-Palesztin konfliktus az, ami a legbonyolultabb". A BIDF DOKK soron következő, 2 részes adásának első részében - amelyet a 2024-es BIDF-en rögzítettünk - Sayfo Omarral beszélget Balogh Roland sok egyéb mellett a konfliktus hátteréről és lehetséges kimeneteléről.
Az adás már megtekinthető, illetve meghallgatható SpotifyGoogleRSSYouTubeApple Podcasts csatornáinkon egyaránt.

Nézd meg az adást YouTube csatornánkon: ITT

A beszélgetés helyenként angolul zajlott, így ha szeretnéd, lehetőséged van meghallgatni narrációval is Spotify és YouTube podcast csatornáinkon egyaránt. 

Iratkozz fel csatornáinkra, hogy legközelebb se maradj le adásainkról, és ha megteheted, kérünk, támogasd munkánkat. A támogatás lehetőségeiről, illetve a pontos okairól/hátteréről lejjebb olvashatsz bővebben.

YouTube feliratkozás: ITT
Spotify feliratkozás: ITT
Google feliratkozás: ITT
Apple feliratkozás: ITT
YouTube feliratkozás: ITT
RSS feliratkozás: ITT

Hírlevél feliratkozás: ITT

Miért is kérjük a segítségedet?
A BIDF (Budapest International Documentary Festival) teljes csapata nevében fordulunk Hozzátok. Erre komoly okunk van, és köszönjük előre is figyelmeteket:

10 éves fennállásunk óta, sokszor Veletek együtt, a segítségetekkel, több száz önkéntessel, komoly takarékossággal és lelkesedéssel dolgozva, a lehetetlent nem ismerve, mindenáron előteremtettük egy minőségi nemzetközi filmfesztivál, a BIDF megrendezéséhez elengedhetetlenül szükséges alapköltségvetést.

Ez most veszélybe került, jelenleg nincs esélyünk a következő BIDF megrendezésére.

A megítélt állami támogatás (Nemzeti Filmintézet), amely mindenkori indoklás nélkül mindig is méltatlanul és megalázóan alacsony volt, az idei évben minimál-költségvetésünk mindössze 15%-a. Évek tapasztalatából tudjuk, hogy kb. milyen forrásokból tudjuk kiegészíteni az állami támogatást, de ismerve a lehetőségeket, tudjuk, hogy a társadalom segítsége nélkül lehetetlen megrendezni azt a BIDF-et, amelynek színvonala az évek folyamán csak nőtt.

Szeretnénk kimondani, hogy nem adjuk fel. Nem lehet, hogy ne legyen BIDF. Szeretitek Ti, szeretjük mi.

Nap mint nap most is azon dolgozunk, hogy a 2024 január végén kezdődő 10. jubileumi BIDF még az eddigieknél is jobban szolgálja közönségét, mert míg hétről-hétre kisebb a tér, szűkül a nyilvánosság, a szabad ábrázolás lehetősége, az égetően fontos, érzékeny témák, azaz a valóság művészi ábrázolása nem tűnhet el.

Kérjük, hogy Ti, akik Nézőként, Barátként, Civil Nagykövetként, Nemzetközi Zsűritagként, Moderátorként, Támogatóként, Szakértőként, és folytathatnánk, eddig is segítettétek a munkánkat, álljatok mellénk, ahogy tudtok!

Amennyiben adományoddal támogatnád a BIDF-et, a következők lehetőségek közül választhatsz:

  1. Ha a fesztivál jövőjébe fektetnél havi rendszerességgel, kérjük így segíts: TÁMOGATÁS
  2. Ha a 2024-es fesztivál megvalósulásához egy összeggel járulnál hozzá, így segíthetsz: TÁMOGATÁS

 

Köszönjük!

A BIDF csapata nevében Sós Ági alapító-igazgató

 


 

Köszönjük mindenkinek, újságnak és civilnek, kik az adományozásban szócsöveink vagytok:

X

Segítsd a BIDF-et!

A TE adományod is számít

Rendszeres támogatás Egyszeri támogatás
Back to top