Barion Pixel

Utolsó BEM VETÍTÉS idén - A jóságos postás

Utolsó BEM VETÍTÉS idén - A jóságos postás

2023.12.12 I kedd I 18:00

 

Kedves BIDF barátok!

 

 

Nagy szeretettel várjuk minden kedves nézőnket az idei utolsó évközi vetítésünkre, december 12-én 18:00-kor a BEM moziba. Ennek alkalmából A 10. jubileumi BIDF-re (2024. január 27-február 4) pedig ajándék belépőket sorsolunk. Az advent időszakhoz méltó bájos film vetítése után szeretnénk meghívni Titeket egy pohár italra.

Köszönjük, hogy lelkesedésetekkel éltetitek a kultúrát és a BIDF-et!

A vetítésre szeretettel vár mindenkit,
a BIDF csapata

FIGYELEM!
⚠️ A lefoglalt jegyeket a vetítés előtt maximum 15 percel lehet megvásárolni! Ennek elmulasztása esetén nem tudjuk granatálni a vetítésen való részvételt.
⚠️ A regisztráci előfeltétele a vetítésen való részvételnek, de túlregisztrálás esetén nem tudjuk garantálni a vetítésen való részvételt a terem befogadóképességének határa miatt, emiatt mindenkit arra kérünk, hogy időben érkezzen meg a helyszínre. Kedves megértésüket köszönjük.

 

 


 

Kedves barátaink, segítőink!

 

 

A BIDF (Budapest International Documentary Festival) teljes csapata nevében fordulunk Hozzátok. Erre komoly okunk van, és köszönjük előre is figyelmeteket:

10 éves fennállásunk óta, sokszor Veletek együtt, a segítségetekkel, több száz önkéntessel, komoly takarékossággal és lelkesedéssel dolgozva, a lehetetlent nem ismerve, mindenáron előteremtettük egy minőségi nemzetközi filmfesztivál, a BIDF megrendezéséhez elengedhetetlenül szükséges alapköltségvetést.

Ez most veszélybe került, jelenleg nincs esélyünk a következő BIDF megrendezésére.

A megítélt állami támogatás (Nemzeti Filmintézet), amely mindenkori indoklás nélkül mindig is méltatlanul és megalázóan alacsony volt, az idei évben minimál-költségvetésünk mindössze 15%-a. Évek tapasztalatából tudjuk, hogy kb. milyen forrásokból tudjuk kiegészíteni az állami támogatást, de ismerve a lehetőségeket, tudjuk, hogy a társadalom segítsége nélkül lehetetlen megrendezni azt a BIDF-et, amelynek színvonala az évek folyamán csak nőtt.

Szeretnénk kimondani, hogy nem adjuk fel. Nem lehet, hogy ne legyen BIDF. Szeretitek Ti, szeretjük mi.

Nap mint nap most is azon dolgozunk, hogy a 2024 január végén kezdődő 10. jubileumi BIDF még az eddigieknél is jobban szolgálja közönségét, mert míg hétről-hétre kisebb a tér, szűkül a nyilvánosság, a szabad ábrázolás lehetősége, az égetően fontos, érzékeny témák, azaz a valóság művészi ábrázolása nem tűnhet el.

Kérjük, hogy Ti, akik Nézőként, Barátként, Civil Nagykövetként, Nemzetközi Zsűritagként, Moderátorként, Támogatóként, Szakértőként, és folytathatnánk, eddig is segítettétek a munkánkat, álljatok mellénk, ahogy tudtok!

Amennyiben adományoddal támogatnád a BIDF-et, a következők lehetőségek közül választhatsz:

  1. Ha a fesztivál jövőjébe fektetnél havi rendszerességgel, kérjük így segíts: TÁMOGATÁS
  2. Ha a 2024-es fesztivál megvalósulásához egy összeggel járulnál hozzá, így segíthetsz: TÁMOGATÁS

 

Köszönjük!

A BIDF csapata nevében Sós Ági alapító-igazgató

 


 

Köszönjük mindenkinek, újságnak és civilnek, kik az adományozásban szócsöveink vagytok:

A lista folyamatosan bővül.

X

Segítsd a BIDF-et!

A TE adományod is számít

Rendszeres támogatás Egyszeri támogatás
Back to top