Barion Pixel

BIDF Net

Bidf Net

Movie Thumbnail

Újdonságok

Evelien és a szex

Sexual Healing

Az 53 éves, éles eszű és szellemes Evelien végre intim kapcsolatra vágyik, illetve leginkább arra, hogy fogadja el őt valaki olyannak, amilyen: fogyatékkal élő, születésétől fogva részben mozgásképtelen nőnek. Bátor és sokszor humoros igyekezete, hogy életében először megtapasztalja, milyen a szexualitás, tabukat döntögető, előítéleteinket folyamatosan megkérdőjelező, őszinte helyzeteket teremt. Evelien megrendítő, mégis könnyed története a mindannyiunk számára fontos intim kapcsolat szükségességéről szól.

Movie Thumbnail

Újdonságok

A túlélő sziget

Knit’s Island

Túlélhető-e a túlélő játék? Valahol az interneten létezik egy 250 négyzetkilométeres tér, ahol anonim egyének összegyűlve túlélő játékot szimulálnak. A titokzatos, posztapokaliptikus táj találkozási helyként szolgál, ahol a résztvevők emberi történetek, eszmék, barátságok közt lebegnek. Avatárok képében egy dokumentumfilmes csapat lép be a fikció birodalmába, és kapcsolatba lép a „helyiekkel”. A játékosok lassan levetik a maszkjukat, hogy felfedjék valóságos énjüket: ki békés, ki erőszakos, ki magányos, ki a csecsemője mellett játszik ezer órákat… A képzeletet a valósággal keverve, a játék határait a végletekig kitolva kalauzol a csoport minket, a nézőket az internet, a virtualizáció szélsőségeihez vezető úton, ahonnan nézve ködbe burkolódzik valós világunk jövője.

Movie Thumbnail

Újdonságok

A húgaimat nem adom

Alone

Amir tizennégy éves iráni pásztorfiú. Édesapja halála miatt ő lesz a család feje, akinek édesanyjáról és 12 éves iker húgairól, Marzieh és Razieh-ről kell gondoskodnia. Súlyos döntés kell hoznia, amikor 18 éves nővére, kisgyerekét hátrahagyva meghal: nővére özvegyéhez, a jóval idősebb férfihez kellene feleségül adnia valamelyik kishúgát. Amir, aki még maga is gyerek, a falu rosszallása és folyamatos zaklatása ellenére bátran igyekszik megszabadítani a kislányokat a hagyomány súlyos béklyóitól.

X

Segítsd a BIDF-et!

A TE adományod is számít

Rendszeres támogatás Egyszeri támogatás
Back to top