Friss információk a 2021-es fesztiválról 2

Friss információk a 2021-es fesztiválról 2

Új időpont: március 1-7.

A járványügyi helyzet és a korlátozó intézkedések miatt a Budapest International Documentary Festivalt idén új időpontban, március 1. és 7. között rendezzük meg. Bízunk benne, hogy személyesen is találkozhatunk veletek, de - minden eshetőségre felkészülve - azon dolgozunk, hogy ha az idei fesztivál a virtuális térben valósul meg, az online lehetőségek kiaknázásával minél teljesebb fesztiválélményt biztosítsunk számotokra.

2021-ben is a világ legrangosabb és legfrissebb nemzetközi sikerfilmjei: Oscar-díjas, Oscar-jelölt és Európai Filmdíjat bezsebelt, valamint Velencében, Locarnóban, Karlovy Vary-ban, a Berlinalén és a Sundance Filmfesztiválon díjazott alkotások versenyeznek fesztiválunkon. Egy hét alatt 30 versenyfilm több mint 100 vetítése lesz párhuzamosan látható.  Az összes film rövid tartalmát és előzetesét itt találjátok: https://bidf.hu/movies

 

Vetítési időpontok, jegyvásárlás:

Hamarosan friss információkkal jelentkezünk. Ha értesülni szeretnétek friss híreinkről, iratkozzatok fel hírlevelünkre a https://bidf.hu nyitólap alján, és kövessetek minket a Facebookon!

Tavaszig pedig szemezgessetek folyamatosan bővülő online filmtárunk, a BIDF NET kínálatából, ahol megnézhetitek az elmúlt évek fesztiválkedvenc alkotásait. A filmek kölcsönzésével hozzájárulhattok ahhoz, hogy - az ország leglátogatottabb és legdinamikusabban növekvő filmfesztiváljaként - továbbra is a megszokott minőségben tudjunk működni.


 

Back to top